BudMicke har en stor variation av uppdrag under året och inget uppdrag är det andra likt. Vi har hundratals kunder och produktioner som ständigt lagrar sina prylar på våra lager och varje dag, kväll och natt kör vi dedikerade transporter från A till B inom Stor-Stockholm. Vi har också större turnéuppdrag som varar längre. Här är några exempel:

Arbetsförmedlingen – möjlighet till exponering

BudMicke tillhandahöll en expo-trailer som blev som ett rullande kontor och loggades om i Arbetsförmedlingens färger. Tillsammans med Arbetsförmedlingen körde vi runt till ett 20-tal orter runt om i Sverige. Upplägget möjliggjorde för Arbetsförmedlingen att på ett kostnadseffektivt sätt visa upp sig och hjälpa arbetssökande i en extra insats under våren 2013

af

Melodifestivalen

BudMicke har under många år turnerat runt med Melodifestivalen och sett till att scendekor finns på plats när evenemanget flyttat mellan de olika delfinalerna.

Parkteatern – underhåller Stockholmarna på sommaren

Parkteatern är en del av Stadsteatern och bjuder varje sommar Stockholmarna på teater i stadens parker. BudMicke ser till att logistiken fungerar. 

Artister runt hela Europa

Vi samarbetar med några av Sveriges ledande artister. Varje år transporterar vi instrument, scendekor och annan utrustning i samband med artisternas spelningar över hela Skandinavien och ibland också längre ner i Europa. Ibland rör det sig om enstaka spelningar och ibland är vi med kunden i flera veckor i streck under en sommarturné med tajt schema.

Prideparaden och studentfirande

BudMicke har tillgång till öppna flak som används i samband med firandet av studenten och andra parader genom staden. Flaken dras av våra dragbilar och kan dekoreras efter kundens behov och önskemål.

Musikfestivaler och koncerter

Varje år transporterar BudMicke utrustning och teknik till 10-tals festivaler runt om i Sverige. Bland festivalerna BudMicke medverkat till finns Bråvalla-festivalen i Norrköping, Way Out West och Summerburst i Göteborg samt Sweden Rock i Blekinge.