Vår vision

BudMicke är eventbranschens logistikpartner. Vi är lösningsorienterade, engagerade och flexibla. BudMicke arbetar alla timmar på dygnet, alla årets dagar och vi finns alltid tillgängliga.

Som logistikpartner till kultur-, musik- och underhållningsbranschen ser BudMicke till att utrustning, dekor och teknik kommer på plats i rätt tid till evenemangen. När evenemangen är slut hämtar vi utrustningen och transporterar tillbaka till vårt eller kundens lager.

Lång branscherfarenhet

Vi har många års erfarenhet och en välanpassad fordonsflotta som klarar de flesta uppdrag samt ca 4 000 m² lagringsyta i Årsta. Vi har idag många samarbeten som sträcker sig tillbaka till tiden då bolaget grundades. Våra kunder vet att vi är pålitliga och lösningsorienterade.

Uppskattade av kunderna

Kunderna talar om för oss vad som ska transporteras, adressen och vilken tid allt ska vara på plats. Vi tar hand om detaljerna och ser till att hela kedjan fungerar tryggt, säkert och effektivt.

Bland våra kunder finns allt från stora produktionsbolag, TV-kanaler, evenemangsorganisatörer, teatrar och andra mediabolag till välkända musiker och artister. Vi har en blandning mellan stora bolag, enmansbolag och offentliga organisationer på vår kundlista. Gemensamt för de flesta är att de arbetar med event, kultur, musik, produktion och liknande och att de ställer höga krav på pålitlighet och leveransförmåga.

Företagsfakta

BudMicke – BM Eventlogistik AB – grundades 1985 och är en av branschens största och samarbetar regelbundet med landets ledande event- & produktionsbolag. Vi följer reglerna i Alltrans 2007 vilket betyder att vi är försäkrade enligt branschpraxis.

lastbilar

sep