Bud och turnètransporter är det vi kan vi bäst. Det ska vara effektivt och prisvärt för våra kunder att samarbeta med oss. BudMicke arbetar alla timmar på dygnet, årets alla dagar, vi finns alltid tillgängliga.  

Våra fordon

Vi har en välhållen och välfungerande fordonspark i gott skick. Alla enheter servas och underhålls löpande. Vi erbjuder transporter från 17 till 90 m³ i allt från lätt lastbil till dragbil med 90-kubikstrailer.

Skräddarsydda transporter

Inget uppdrag är det andra likt. Alla transporter måste skräddarsys och utföras utifrån varje kunds eller produktions behov och specifikationer. Vi brukar dela på vår transportverksamhet i budtransporter och turnétransporter:

shutterstock_62238007 

Budtransporter

Våra budtransporter sker mestadels inom Stor-Stockholm men det förekommer också inom hela Sverige. Budtransporter bokas ofta samma dag som den utförs, men ibland också med längre framförhållning. BudMickes budtransporter är alltid dedikerade, vilket innebär att vi anpassar oss till kundens önskemål om plats och exakt tid för upphämtning och leverans och att chauffören och bilen är helt dedikerad till kunden. Vi har fordon för de flesta typer av transporter.

För bokningsförfrågan använd gärna vårt bokningsformulär

 

Turnétransporter

Turnétransporter hos oss kan innebära allt från att transportera utrustning till ett rockband med konserter på olika orter under kortare eller längre tid. Det kan även innebära samarbete med företag som turnerar och utbildar sin personal på olika orter varje kväll. I samband med turnétranporten kan vi hjälpa till med mellanlagring i våra lokaler mellan evenemangen. Vi kan även i sammarbete med andra ordna extra tillfällig arbetskraft (s k hump) i samband med riggning och rivning för minimal tidsåtgång mellan evenemangen.

Kontakta oss för din förfrågan så hittar vi tillsammans en lösning som tillgodoser dina behov.

 

sep